Om oss

Automotive er lidenskapelig opptatte av biler og kvalitet. Vi er kompetente entusiaster som brenner for faget. Hos oss er du alltid velkommen for et godt kjøp, prøvekjøring eller bare en hyggelig bilprat! 

Siden 2017

Automotive består av en gjeng entusiaster med hjerte for bilfaget og service. Vi lever for å gi kundene våre det “lille ekstra” og tar stolthet i hver bil som overleveres en ny kunde. Som kunde hos Automotive skal du virkelig føle at du både har gjort et godt kjøp, og at du har fått god informasjon underveis i prosessen. 

 Selskapet er totalleverandør av de fleste brukte og nye biler innenfor Elbil, Hybrid, Bensin og Diesel. Visjonen er å bli en ledende leverandør innen bransjen. God service er alltid et sentralt tema hos oss. Vi ønsker hele tiden å ha deg som bruker i fokus. Enkelt, Oversiktlig og Gunstige løsninger gjennom enten kjøp eller salg av bil.

 Vi tar også innbytte og gjør kommisjonssalg for deg som kunde. Gjennom svært gunstige avtaler tilbyr vi både del og helfinansiering. av ditt bilkjøp. Våre kunder består av både privatpersoner og næringsdrivende som stadig vender tilbake, når de er i behov av nye gode bruktbiler. 

 Vi har inngått avtaler med lokale bedrifter, hvor vi har muligheten til å by på nye og større hjulpakker, foliering, chromedelete og solfilm.

 Ta kontakt idag med én av våre selgere for et uforpliktende tilbud!

Besøk oss

Våre kunder og potensielle nye kunder er alltid velkomne for prøvekjøring eller en hyggelig prat. Om du ønsker besøke oss utenom åpningstidene våre, ta kontakt med oss og lag en avtale. Vi er veldig fleksible!

Kontakt oss

Adresse

Industriveien 11 B, 2020 Skedsmokorset 

E-post adresse

post@auto-motive.no

 

Åpningstider

Man – Fre 10 – 18

 

Send melding

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.